2010. június 14., hétfő

Orvosis ballagás


Elballagott hát június 11.-én a 2010-es évfolyam a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemről. Kiállták a hőség, a fáradtság,  a díszbeszédek (ill. díszebéd próbáját), na meg a magassarkúban való gyaloglás próbatételét is a forró aszfalton (természetesen ez utóbbit csak a lányok.)  A sportcsarnokban zajló ceremónia után a vártemplomban egy három órás ünnepséggel fejezte ki tiszteletét az egyetem nem-végzős magyar szakon tanuló diáksága, illetve tanári kara a végzősök iránt, miközben az egyetemi oktatók, kari képviselők igyekeztek még egyszer utoljára jó tanácsokkal ellátni a már orvosnak, gyógyszerésznek, fogorvosnak, bábának számító frissen-végezett hallgatókat. 
Az évfolyamelsők jutalmazása után átvehette mindenki a névre szóló oklevelét, melyet az összes végzős megtapsolása illetve a himnuszok követtek.
Egy olyan napot tudhattak maguk mögött a ballagók, melyre bizonyára sokáig emlékezni fognak, s mely segíteni fog az eddigi évekkel való számvetésben, valamint a jövendőbeli tervek tisztánlátásában, elgondolásában és kivitelezésében. Mindezekhez, illetve az elkövetkező vizsgákhoz, államvizsgamegvédéshez minden végzősnek sok sikert és szerencsét kívánuk a Pulzus szerkesztősége nevében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése