2009. október 29., csütörtök


A Besson-film.... Hát nem volt életem filmje, de egyszer talán érdemes volt megnézni. Bájos kis humora volt a film kezdő kockáinak, egyből a sűrűjében találjuk magunkat. Andrét látjuk (illetve halljuk) s nagyon gyorsan kivillan a valóság és a vágyai közötti meg nem felelés. És ami ebből fakad: hogy ő alapvetően mindig "hazudik" mindenkinek, még magának is.
A kezdő képsor mindenesetre ütős a filmből, illetve nagyon szépre sikeredtek a hidakról készült közelképek is.A kedvencem amikor le akar ugrani a hídról s egészen közelről látjuk a híd kovácsoltvas(?) díszeit. Hasonlóképpen szeretem a fenti képet is a filmből. Egy kicsit misztikussá teszi a "bűnbarlangba" való bejutást. Csupa fénykör az egész ajtó. De persze mindenkinek magának kell kiválasztani a kedvenc képkockákat, az első lépés tehát megnézni a filmet, anélkül elég hiába beszélek:)

A Philothea filmklubb (mert a múltkor elírtam a nevüket sajna) készült még filmmekkel, mindig szerdán, este hét órától. A legközelebbit, novemberben lehet majd megtekinteni, Oliver Hilschberg A kísérlet című film van soron.
K&H

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése