2009. október 20., kedd

Gólyatábor, Marosmagyaró, 2009.okt.16-18

Idén úgy döntöttek a szervezők, hogy nem a megszokott istenszéki kirándulás lesz, hanem inkább valami újjal próbálkoznak, ami talán a gólyáknak is jobban tetszik majd. Úgy akarták, hogy több legyen a móka és kevesebb a vízhólyag. Annak ellenére, hogy be volt ígérve a rosszidő, csodás módon Marosmagyaró felett szétoszlottak a felhők és a gólyasereg elindult az állomás fele. Egy röpke vonatozás és egy kis CFR-s korrupció után mar ott is voltak az első checkpointnál, az Andreneasa-i lipinka-hídnál.

Miután minden gólya es szervező megbarátkozott egy esetleges jeges fürdőzés gondolatával, útjára indult az első csapat, nem is sejtve, hogy milyen megpróbáltatások előtt állnak. Az első kaptatónál kiderült, hogy ki mennyit kóstolt az éjjel, az esések száma egyenes arányban léve az elfogyasztott alkohol mennyiséggel.

Logikai játékok, általános műveltségi próbák, paintball puskás célba lövészet, és szalonnasütés következett, majd a barlangos próbánál kiderült, hogy ki a legbátrabb gólya; utólag kiderülvén a gólyafiúk szégyenére, hogy bizony sokszor a gólyalányok javára billen mérleg. Néhányan alig érték el a vonatot, de végül minden jó volt és a szervezők megkönnyebbülésére különösebb incidens nélkül ért véget a kirándulás. Reméljük, hogy minden gólya és szervező jól érezte magát és maradandó emlékekkel tért haza. Ja, es még valami! MMDSZ über alles!!

Sika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése