2009. november 3., kedd

MMDSZ-színházbérlet

Minden színházszeretőnek! A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós társulata felajánlja nekünk egyetemistáknak, hogy ha elegen szeretnénk(úgy 100 körül legalabb), akkor csak nekünk beiktatnának egy előadás- időpontot este kilenc órától. Még nem eldöntött, hogy melyik nap lenne, de az hamarosan tisztázódna mihelyt elegendő érdeklődő jelentkezene. (Jelenleg nemhivatalos információk szerint már körülbelül 50 személy van a listán.)
A bérlet négy előadásra szólna:
Bródy Sándor: A tanítónő
Závada Pál: Betlehen (Móricz Zsigmond Erdély trilógiája nyomán)
Alekszandr Galin: Versenyvizsga(komédia)
Kiss Csaba: A dög (lányregény)

A jelentkezési szándékotokat a diákszövetség irodájában(hármas bentlakás földszint) jelezzétek ezen a héten! A bérlet ára 24 lej ami a jelentkezéskor fizetendő.

Szerintem minden kép jó buli, ismerősökkel( vagy leendő ismerősökkel), szóval társasággal mehetsz színházba biztosan elérsz ha el akarsz menni, este már semmi óráddal nem ütközik(még ha a leglelkiismeretesebb diákok közé tartozol is), plussz nem kell állandóan beiktatni minden egyes alkalommal a jegyvásárlást, ami jelenthet egy külön nyűgöt minden alkalommal.

Ja, és ne felejtsük el, hogy támogatod a helyi kulturális életet......

5 megjegyzés:

  1. remelem nem hetfo mert akkor tanc van, es remelem nem szerda mert akkor buli van

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jo es szep otlet,csak megjegyzem,hogy Studcarddal egy eloadas ara 5 lej, 4szer 5 az 20,s nekunk adjak 24ert.Mi ebben a kedvezmeny akkor?

    VálaszTörlés
  3. Névtelen (2)-nek üzenem, hogy a diákjegy az új évadban 8 lej; és egy hónappal ezelőtt a Studcardra nem volt kedvezmény (persze azóta változhatott...)!

    VálaszTörlés
  4. igen ,van diakjegy es van studcard jegy.ezt en is non sensnek tartom,de meg ki is van irva a penztarhoz. (nevtelen2)

    VálaszTörlés
  5. most mi a baba fekvéseă?(mikó' láhátná menni?)

    VálaszTörlés