2010. május 18., kedd

Körtánc

A színisek előadását május 21.-én, illetve 25.-én lehet megtekinteni a Stúdió színházban, este hét órától. A vizsgaelőadásnak is számító produkció időtartama 1 óra 35 perc szünet nélkül.

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Bocsi, hogy belekontarkodom az irasotokba, valojaban nem tudom ki a cikk szerzoje, de azert nehany reszletre igazan erdemes lenne odafigyelni. Mielott a nagykozonseg ele kerulnenek az alkotasok azert konyorgom egy "szerkeszto" vagy valaki nezze at!
    Ebben a 3 soros kis cikkben is van mar 2 hiba: nem szineszetisek, hanem szinisek...es nem Studium szinhaz, hanem Studio szinhaz!! (A Studium az az orvosis szakkonyvtar, vagy a Studium alapitvany).
    Sajnalom, ha ezzel valakit megbantok, de igy is kevesen olvassak a Pulzust...ne ilyen bakik miatt menjen el a kedve masnak is.
    Koszonom a megertest!...egy orvosis diak!

    VálaszTörlés
  2. Kedves ismeretlen!
    Teljesen igazad a hibákat illetően van. Köszönjük az építő jellegű kritikát. Reméljük továbbra is ellátogatsz még az oldalra ezután is. Esetleg ha saját szöveget-szövegeket szeretnél látni a Pulzusban, vagy ezen a blogon, küldd el nekünk a pulzus@mmdsz.ro e-mail címre. Szeretettel várjuk!

    VálaszTörlés